Kirjoittanut samsonic | 29 heinäkuun, 2009

tekniikan maailma

Uudessa tekniikan maailmassa on mukavasti taas aiheita elektroniikan puolelta. Mielenkiintoisia juttuja olivat esimerkiksi Olympuksen uusi retro järjestelmädigikamera, jossa ei ollut ollenkaan optista etsintä. Taitaa olla kuvaaminen tällä puolijärkkärillä aika vaikeaa, jos haluaa ulkona auringinpaisteessa käyttää hyvin zoomia ja tarkennusta. Tai sitten menee vain autolla eteen päin. Muita hyviä juttuja tämän Tekniikan Maailmassa olivat mopoautojen vertailu, koska en olisi mitenkään arvannut että väistötilanteessa ne voivat olla niin vaarallisia, että meinaavat kaatua kyljelleen noin helposti. Monia muitakin kivjoa juttuja lehdessä oli mutta seuraavan numeron kotiteatteri ja kaiutin vertailu tulee toivottavasti olemaan mielenkiintoinen artikkeli. Toivotaan että siihen on saatu mukaan tarpeeksi uusia vahvistimia erivalmistajilta, jottei testit jää turhan suppeaksi. Tämä lehti kyllä ilmestyy mukavan monta kertaa vuodessa ja tuntuu että joka toinen viikko on uusi numero lehdestä postilaatikossa. Jos haluaa lukea tätä lehteä, niin kannattaa tilata Tekniikan Maailma tarjous lehdet netistä, niin pääsee nauttimaan halvemmista lehdistä alkuun ja tietää ainakin että haluaako koko lehteä enää jatkossa tilata. Taitaa tilaajalahjojenkin arvo olla enemmän kuin itse lehtien hinta.


Responses

  1. Sinällää jännä, että kamera jota tituleerataan retroksi ei sisällä ollenkaan optista etsintä. Allerkirjoittanutta tämä ainakin jotenkin huvittaa…

    IT ja media – Kookas

  2. Mopoautot on kyllä muutenkin todella vaarallisia. Itse meinannut kuskin kokemattomuuden takia törmätä monesti mopoauton kanssa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: